Dansk

Et crowd-etnologisk eksperiment

Denne side er etableret for at igangsætte debat og etnografisk forskning i de såkaldte Newnormers. Både professionelle forskere og lægfolk er inviteret til at deltage og diskutere.

Newnormers er en tom markør, der henviser til en voksende gruppe af mennesker, der tilpasser sig eller endda omfavner den nye normalitet i COVID-19-pandemien og fremtiden.

Den videnskabelige forskning ved ganske lidt om denne nye ‘stamme’ af mennesker, der sætter en ære i at overholde forskellige tiltag til beskyttelse af samfund i den aktuelle pandemi. Newnormers ser den aktuelle samfundskrise som en chance til at indføre gennemgribende forandringer i alskens retninger. De følger Churchills udsagn, at ingen krise bør gå til spilde.

Hvis du er interesseret i at studere eller endda er omgivet af Newnormers i dit hjemlige miljø, online eller andre steder, så tøv ikke med at bruge kontaktformularen her på siden for at komme i kontakt med os.

Vi taler flydende engelsk, arabisk, portugisisk, tysk og dansk og er åbne for alle former og skoler for etnografisk forskning.

Det eneste grundlæggende krav for at være etnografisk undersøgende af Newnormers er, at du ikke selv er Newnormer…. endnu.